Game over!

Run-run, body-body!
Crazy people – stupid meat!
Cry-cry, everybody
Under pressure of my feet!

Love-love, hate-hate,
Try believe in hidden place!
Time-time, date-date,
Happened only simple case!

Game over! Game over!
You are losing everything!
Run for cover! Run for cover!
You’re life is only thing!

Try-try, lust-lust,
And forget about ourselves!
Future-future, past-past,
Mixed in present, in your cells!

Rise-rise, go-go,
‘Cause tomorrow just new day!
Shine-shine, flow-flow,
That’s just peculiar way!


Рецензии