Не сумуй 1 не печалься

Не сумуй і не печалься, друже,
Що підеш колись у забуття!
Хоч і був колись здоровий, дужий,
Час веде усіх  у небуття…
Не зупиниться життя без тебе!
Буде  ніч зміняти день ясний,
Мати - сина пригортать до себе,
А земля дасть урожай рясний .
Буде все без тебе, як з тобою.
Не печалься ти і не сумуй…
Не змарнуй часу свого  в двобоях!
Щастя своїм  рідним подаруй…


Рецензии
Які у Вас, Сашо, чудові вірші! Хай благословить Вас Господь Бог на труд для Нього. З добром Наталія.

Наталья Светлая 7   25.06.2016 02:03     Заявить о нарушении