Release adrenalin! 04. 05. 12

Pumping patrol
Drinking gasoline
Bursting out rock'n'roll
Release adrenalin!!!!

Dancing on fire
Moving like crazy!
Real live wire
Eyes bulging, eyes hazy!

Motorcycle roar!!!
Driving too fast
High soar!
After nuclear blast!

Breathing sparky flames
Loaded with pure fire
Playing heavy games
Fulfilling your desire!!!!

Release adrenalin!!!!

04.05.12   00:34


Рецензии