Never believe 16. 09. 12

***

Never believe
Never deceive
Never forgive
In order to live

Never obey
Never think you may
Never say
Feelings are easy to slay...

Never desire
Never unleash your ire
Never admire
The way you expire

Never feel
Never reel
Never steal
Until you have to conceal

Never run
Never fire a gun
Never stun
There's no fun

Never believe
Never relieve
Never cleave
There're always aces up your sleeve

Never...

16 сентября 2012 в 11:39

Motivated by Metallica’s “Through the never”


Рецензии