З тобою без тебе...

Без тебе я жила тобою
Багато  літ і стільки  ж зим!
Стрічала ранки я  з росою,
Шукала  віршам своїх  рим…
Весна любов`ю надихала
Червоні маки у степах,
А я все мрію колихала
Тебе зустріти у вітрах,
Що ніжно  верби   цілували
І квіт весняного зела…
І думи ті, мов злі коралі.
З`їдали душу спроквола,
Затисли каменем з журбою,
Любов розвіялась, як дим…
І знов без тебе я - з тобою
Вже стільки літ і стільки зим!


Рецензии