U dzien smerci Buraukina

Не говори мне, что нужно радоваться.
вообще ничего не говори.
Здесь и сейчас в сердце раданица,
все великие ушли с земли.

простыя дзеясловы рыфмаю
паляцяць усьлед.
Ён ніколі ня вернецца, чуеш?
гэта быў сапраўды паэт.

И мы все остались без панциря,
нібы той слімак.
Вот еще одна минула станция;
прикройся,
а то стоишь наг.

Они все однажды уйдут туда,
не заламывай рук.
Мы - цяпер цагляная сьцяна,
і мы мусім уключыць гук...

Не кажы мне, што час прайшоў
Не кажы пра коньніка.
Тут і цяпер ад іх засталася любоў
і мы мусім верыць у ахоўніка.


Рецензии