Pamiaci paetau

паэт існуе для паэта
жыве дыхае піша
паэт - гэта істота сьвету
ён заўжды зьмяняе нас ціха

паэт існуе як слова
жыве і дыхае болем
паэт - гэта адбітак мовы
прагне для слова волі

паэт існуе як песьня
гучыць выбухае з сэрца
паэт вымагае мейсца
для словаў ды хмарных лесьвіц.

паэт існуе ў небе
калі зь зямлі сыходзіць
паэт назаўжды ў ветры,
ён заўжды праз яго мовіць...

...ціха.

Памяці паэтаў


Рецензии
Паэты нараджаюцца, каб жыць,
А ім баліць, баліць, баліць...

Сержук Сыс   10.02.2015 15:39     Заявить о нарушении