Вяртайся

Колькі часу прайшло, зашмат...
У мяне ўжо доўгія валасы,
а ў цябе барада і малодшы брат
хутка стане бацькам...

І тыя, шматлікія, сямейныя ланцужкі
можа быць аднойчы сплятуцца
летуценьнем народзяць новае грамадства,
у нябёсы за марамі будзе імкнуцца

Колькі часу прайшло, вяртайся....
У мяне гадзіньнік зламаўся,
але адчуваю: прайшло зашмат:
мрояў, сноў, банак нутэлы з шакалядам...

Вяртайся
Вяртайся
Вяртайся...


Рецензии