Любов все ж дужче зал за

Чиї потрібно виконувати забаганки, щоб жити - не існувати?
Усе життя, мов чорно-білі ділянки. Хто сказав, що не здолати
Те,що комом у горлі крізь сторіччя та що залізо міцніше любові?
Читаю істини в очах та обличчях - в них жадана спрага до волі...
У пошуках сенсу літаємо до зірок, а крила горять, спалахує обрій.
Водночас боїмося робити крок, маримо мріями: мов би - не мов би...
Почуття - недоторкана душі частинка, що важить більш, ніж валіза,
Колись зустрічаються  чоловік та жінка, любов яких міцніше заліза...


Рецензии