Альбом...

Працюю... І живу. Щоб радість нести людям,
Щоб через музику засіяти поля
Зерном, яке в собі я маю. Буде!
Еволюційна революція!

Ще трохи - вийде перший крок
Ще трохи мужності, натхнення і любові...
Ще трохи - я закінчу волю долі -
А поки - треба розуму в оброк.


Рецензии