ангел

                « When I close my eyes
                « I hear your velvet wings and cry»*
                Judas Priest-angel
Я чекаю щоразу твого дотику
І твоїх губ
Твого теплого подиху
Зчеплених за спиною рук

Ходімо разом в далекий світ
Де п’ють тільки каву
Їдять лише яблучний пиріг
Де нема суму,де один сміх

Тут разом живуть миші і коти
Тут тільки теплі весни
Й літні дощі
Тут наші усмішки,ніколи б не згасли

P.S.
«Коли я закриваю очі,я бачу твої оксамитові крила»*
Коли дивлюсь на тебе, бачу ангела з тієї пісні.


Рецензии
Теплий вірш. Дякую.

Таня Танюк   22.06.2014 01:46     Заявить о нарушении
дякую за відгук.

Руслан Пилипчук   23.06.2014 15:02   Заявить о нарушении