Знаешь...

Знаєш
Я вже давно відчуваю
Твоє обличчя у неба безодні
Знаєш
Я відлітаю до раю
Коли відчую
Твої долоні

Знаєш
Я щось давно відчуваю
Наче крізь скельце пробилось проміння
Знаєш
Я лиш тобі відкриваю
Все своє серце
Це дивно...
Це дивно...
Це дивно...


Рецензии