Той, хто завжди вважався братом

Ціной життя наших братів
Режим злочинний подолали
Героїв небеса забрали,
Що полягли від куль катів.

Ще їх не встигли пом'януть,
Як користуючись розбратом
Той, хто завжди вважався братом,
В ярмо нас хоче затягнуть.

Та марно мріє лиходій, 
Що завоює Україну
Готові ми в лиху годину
До бойових, рішучих дій.

Ми вільні й незалежні нині    
Душі героїв Крут, Майдану
Плекають землю Богом дану 
Єднаймось, Слава Україні!


Рецензии