Спадканне з зоркай!

                Мне вельмі добра, бо сэрца так бьецца,
                Як песня чароўная з музыкай льецца,
                Калі закаханы ў цябе, мая зорка,
                У вечары бачусь з табой ля ўзгорка.

                Я ў гэта імгненне, здаецца, ні чую,
                Ні  гвалт гарадскі, і ні фабрыку тую,
                І нават, мне быццам, нічога ні трэба!
                Багацце маё – гэта зорнае неба!   


Рецензии