Коли ти вiриш...

Коли ти віриш,
Це нормально
Ходити вверх по хмарочосу
З собакою на повідку...
Забути можна про "швидку"
Повітря взявши через носа
Ходити по воді. Звичайно
Завжди ти твориш.

P.S.: Все просто те, ще геніально.

Вова Сонцев, 25/02/2014


Рецензии