Нью-Йорк...

Бетонне, з вузькими прoходами місто,
Нетиповий пиріг, з каменю тісто,
Тут є море людей і коробки-дома,
Нема мушкетерів Олександра
Дюма.

Все тут несеться кудись, хто би знав,
Хтось когось шукає, а хтось вже і вкрав,
Відчути себе в рої бджіл -
Відчути себе, як сокіл без крил.

Така неприємна волога і холод,
Що хочеться одразу втопити голод
Їжею. Місто, як неживе...
Ось так ти сьогодні з'їло мене...

Вова Сонцев, спеціально з Нью-Йорку, 10/02/2014


Рецензии