Менi важливо...

Мені не важливо, який в тебе одяг,
Хоч хочеться мати найкращий...
Що справді важливо - твій сонячний погляд,
І те, що в тобі настояще...

Важливо мені, який в тебе світ,
Що думаєш ти, що бажаєш,
Цинуєш ти що, а що, може, і ні,
За що ти мене так кохаєш.

Мені не важливо... Хоча ні, важливо
Що буде в майбутніх часах,
Важливо мені, бо ти в мене одна,
І  бути с тобою на небесах.

Важливо мені, на могилі моїй
Що напишуть: "Я зміг", - чи :"Я здався".
Важливо мені, щоб справжній я був,
Був справжній щоб я. Не казався.

Мені не важливо, який в тебе одяг,
Хоч хочеться мати найкращий...
Що справді важливо - твій сонячний погляд,
І те, що в тобі настояще...

Вова Сонцев, спеціально з Вашингтону, 10/02/2014


Рецензии