Як знаходяться друзi...

І ми керуємо життям,
Але й життя керує нами,
Бог є. І пан він над панами,
І воля, й сила дана нам.

Можливість. В кожного своя,
І люди то приходять, то йдуть,
Але є ті, які неподалік живуть
Від шляху твоїх мрій, твого життя.

Я принципами загрузився
І я іду шляхом своїм,
Зі мною люди. Завдяки яким
Я все іще їду і з курсу ще не збився.

Це і сім'я, це ті, які підтримають тебе,
Які з тобою в славі і в бою,
Які в лицо тобі все скажуть чесно,
Яких перевіряє час...

Вова Сонцев, спеціально з Вашингтону, 08/02/2014


Рецензии