БУЛА! Е! БУДЕ!

БУЛА,  Є  Й БУДЕ УКРАЇНА!!!
Ніхто її не знищить і не вб"є!
Дух славного козацтва  й сила
У кожнім серці оживе.
Повернем славу дужого народу,
Душею чистого завжди,
Серця, пророщені в  свободі,
Із роду в рід!  І навіки!
Не буде вже ганьбитись мова
І гідність українців не стоптать!
До цього Україна вже готова -
Народ сказав…І буде так!
Слугою для народу влада буде ,
Гарантом стане президент.
Якщо ж слова оці забудуть,
То є на світі Бог,
Майдан і прецедент…


Рецензии