Крокуе день...

Крокує день, минає ніч-
Іде життя безперестанку.
Не відставай! Йди пліч-о-пліч
З вечірньою зорею і світанком.
Усе сприймай, як Божий дар,
Добро й тепло тоді озветься...
Дивись,  ось  щастячка вівтар
У повен зріст до тебе пнеться!


Рецензии