ЛИПА

Обліпило літо липу
Жовтуватим ясним квітом:
Аромат несеться вгору,
В піднебесся, на простори…
І так  солодко мені
У липневі ясні дні!
Я вдихаю повні груди:
Ніби пісня звідусюди
Ллється в серце і душа
По-липневому співа…
Кажуть.  липу  цю рясну
Садив  прадід  в давнину…
Що він думав, що гадав,
Коли липу цю саджав?
Я не знаю того, друзі,
Знаю лиш, по всій окрузі
Липи кращої немає!
Всіх так щедро наділяє:
Бджіл – нектаром солоденьким,
Прохолодою – дітей  маленьких,
А дорослим – липи  цвіт!
Від недуг  усіх людських…
Липу я люблю свою!
Дякую прадідусю….


Рецензии
У нас у дворі теж росте старезна липа. Хто її посадив, я не знаю. Але кожного року вона дарує нам чудесні квіти і духмяні пахощі. З добром.

Наталья Светлая 7   10.01.2017 23:45     Заявить о нарушении