Лiтак...

Він той, кого крила несуть в небеса,
Куди не літають пташки.
Двигун його - все: голос, сила, тяга,
Літак без двигуна ходить пішки.

Він може над хмарами швидко йти,
Під сонцем літати, людям помогти
Пташка з металу. Він реалізував
Мрію людську живим бути там.

Й люди хотять жити ближче туди,
Де зіроньки сяють і сонце,
Але дуже холодно там, в небесах,
Хай краще любов жде в віконці.

Вова Сонцев, спеціально з Вашигтону, 02/02/2014


Рецензии