Я вже не та

Вже не болить, вже не сама,
Коротка мить, інше життя.
Спогадів сум ледве бринить,
Вже не сама, вже не болить.

Новий сюжет і новий день
Без несподіванок і без натхнень.
Новий сценарій і новий герой,
Я вже не та, ти вже не той...

18.06.14 ©


Рецензии