Д1м

Щасливий той, хто має дім.
В морозну днину тепло в нім.
Якщо живе там злагода й любов,
Із радістю туди вертаєшся ти знов.

Не має значення його величина.
Комфорт душі- найголовнішая ціна.
Коли плануєш ти створити дім,
Подумай, що для тебе найважливіше в нім.


Рецензии