Завоевател

ЗАВОЕВАТЕЛ

Колко пъстрота в душата ми,
ако близко си до мен…
Гневна е
без теб съдбата ми
сърдит денят и провален.


Всяка кота на сърцето ли,
всеки ритъм си превзел…
И прегръща ме
небето ли,
щом очи над мен си свел…

Най-усмихнатото щастие
и най-тъжния копнеж.
Пъзел съм на неврострастие,
миг тревожен
и летеж.

Колко празен е живота ми
без усмивката ти днес.
Слънце си на хоризонта ми.
Идвай
и в деня ми влез.
     18.06.2014г.


Рецензии
Спасибо за поэзию!

Татьяна Кисс   08.12.2017 04:48     Заявить о нарушении
Большое спасибо! Желаю тебе успеха, счастья, здоровья девушка!

Величка Петрова   10.12.2017 08:06   Заявить о нарушении