16. зла стрiла

ЯКЩО ТОБІ ТАК ХОЧЕТЬСЯ
ЗРОБИТИ КОМУСЬ ЗЛЕ,
ТО ЗЛО НАЗАД ПРИКОТИТЬСЯ
Й ТЕБЕ ЦЕ НЕ МИНЕ.
ДУША В ЛЮДИНИ МУЧИЛАСЬ
БО ВІД ТВОЇХ ОБРАЗ
ВОНА І СНУ НЕ БАЧИЛА
І ПЛАКАЛА НЕ РАЗ.
І В СЕРЦЕ ТАКОЖ БІЛЬ ПРОНИК,
СТРІЛОЮ ПРЯМО В ГРУДИ,
А ТВІЙ ЯЗИК ВСЮ ДУШУ СПІК,
ВОГОНЬ ГОРІВ УСЮДИ.
ТОБІ МАБУТЬ ПРОБАЧИЛА,
ВОНА Ж БО НЕ З ТАКИХ,
А ТИ ЛЮДЕЙ ВСІХ ЗРАДЖУЄШ
І ГРЯЗЬ ВСЮ ЛЛЄШ НА НИХ.
АЛЕ ЯКБИ ТА ЗЛА СТРІЛА
У ТВІЙ ЯЗИК ПОПАЛА,
ТО МОЖЕ ТИ І НЕ ЗМОГЛА Б
ТРІПАТИ, ЩО ПОПАЛО.
ВСЕ ЗЛО НАЗАД ПОВЕРНЕТЬСЯ
ДО ТЕБЕ НА ПОРІГ
ВІД ТЕБЕ ВСІ ВІДВЕРНУТЬСЯ,
ЗІЙДУТЬ З ТВОЇХ ДОРІГ.

ОЛЯ ГОДНЯ
15 ТРАВНЯ 2012 РІК.


Рецензии