Ст1ал Сулейманаз бахш

ч1ехи шаир,эхиз жезан чилерик?!
И девирдин инсафсузвал акуй ваз!
Халкь акатна гьахъсузвилин гуьллейрик,
эй,Сулейман,зи гьарайдин ван хьуй ваз.
Ви ч1аларик,гьакъикъатда,суьгьуьр ква,
шииратдин бустан чуьллер дуьзен я,
вун лезгийрин гьамишанлугъ рик1ева,
вун чи халкьдин авахьзавай мяден я.
Гьайиф я хьи вун хьтин инсан теке-туьк,
ЛЕЗГИСТАНДИН эклу ч1ехи чирагъ я,
шииратдин бустандавай къизил цуьк-
СТ1АЛ СУЛЕЙМАН-ВУН ЧИ ХАЛКЬДИН ДАМАХ Я.


Рецензии