В жовтiм житi волошки синiють

1-й куплет.
В ЖОВТІМ ЖИТІ ВОЛОШКИ СИНІЮТЬ,
СИНЄ-СИНЄ ДЗЮРЧИТЬ ДЖЕРЕЛО,
ТРАВИ ВМИТІ, РОСОЮ РЯСНІЮТЬ,
МЕРЕХТИТЬ У ТУМАНІ СЕЛО.
СИНІ НОЧІ - ОБІЙМИ ДО РАНКУ,
ПОЦІЛУНКИ ДО БОЛЮ В ВУСТАХ,
СИНІ ОЧI ДІВОЧІ, СВІТАНКИ,
СИНІЙ ГАЙ, ДЕ ЖИВЕ СИНІЙ ПТАХ.

Приспів:
ДО ОСТАННЬОЇ КРОВІ КРАПЛИНИ
РІДНУ ЗЕМЛЮ СВОЮ БОРОНІТЬ!
ЗАХИСТІТЬ МИРНЕ НЕБО КРАЇНИ,
РІДНУ НЕНЬКУ, СИНИ, ЗБЕРЕЖІТЬ!
ЗАХИСТІТЬ РІДНУ ЗЕМЛЮ КРАЇНИ -
УКРАЇНУ, СИНИ, ЗБЕРЕЖІТЬ!

2-й куплет:
ЖОВТЕ СОНЦЕ НАД ОБРІЄМ СЯЄ,
ПТАХ ЗЛІТАЄ У НЕБА БЛАКИТЬ -
НА ВСІ БОКИ, ДЕ ОКО СЯГАЄ,
РІДНИЙ КРАЙ УКРАЇНИ ЛЕЖИТЬ!
ВІД КАРПАТ ДО ДОНБАСУ ЛУНАЄ:
"УКРАЇНА - ЄДИНА СІМ'Я"!
НАС ПІД НЕБОМ БЛАКИТНИМ ЄДНАЄ
УКРАЇНА ТВОЯ І МОЯ!

Приспів:
ДО ОСТАННЬОЇ КРОВІ КРАПЛИНИ
РІДНУ ЗЕМЛЮ СВОЮ БОРОНІТЬ!
ЗАХИСТІТЬ МИРНЕ НЕБО КРАЇНИ,
РІДНУ НЕНЬКУ, СИНИ, ЗБЕРЕЖІТЬ!
ЗАХИСТІТЬ РІДНУ ЗЕМЛЮ КРАЇНИ -
УКРАЇНУ, СИНИ, ЗБЕРЕЖІТЬ!

3-й куплет:
В ЖОВТІМ ЖИТІ ВОЛОШКИ СИНІЮТЬ,
СИНЄ-СИНЄ ДЗЮРЧИТЬ ДЖЕРЕЛО,
ТРАВИ ВМИТІ, РОСОЮ РЯСНІЮТЬ,
МЕРЕХТИТЬ У ТУМАНІ СЕЛО.
ВІД КАРПАТ ДО ДОНБАСУ ЛУНАЄ:
"УКРАЇНА - ЄДИНА СІМ'Я!"
НАС ПІД НЕБОМ БЛАКИТНИМ ЄДНАЄ
УКРАЇНА ТВОЯ І МОЯ!

Приспів:
........................
........................

18.06.2014 р.
м. Київ


Рецензии