Про Кабмин Украины

В Украине слух прошёл -
Яценюк Ляшко нашёл...

Тра-ля-ля-ля-ля, тра-ля-ля-ля-ля,
Тра-ля-ля-ля, тра-ля ля-ля-ля.
Тра-ля-ля-ля-ля, тра-ля-ля-ля-ля,
Тра-ля-ля-ля, тра-ля ля-ля-ля.

Украина торжествует:
Пан Ляшко щас Сене вдует,
Заманивши на балкон,
Изменивши Фарион!!!

Тра-ля-ля-ля-ля, тра-ля-ля-ля-ля,
Тра-ля-ля-ля, тра-ля ля-ля-ля.

Вiд Луганська i до Чопа -
В Україні всюди жопа!
Та і шо-ж, проте Кличко
Зберігти зумів очко...

Тра-ля-ля-ля-ля, тра-ля-ля-ля-ля,
Тра-ля-ля-ля, тра-ля ля-ля-ля.
Тра-ля-ля-ля-ля, тра-ля-ля-ля-ля,
Тра-ля-ля-ля, тра-ля ля-ля-ля.


Рецензии