Зм ни

І це вже не перший раз,
Коли ти вводиш мене в оману.
Так довго плине час,
Як у сюжеті безглуздого роману.

Все це зовсім не має сенсу.
Навіщо знову мені вірити?
Мовчить давно вже моє серце,
І не хоче більше мріяти.

Не клич мене,забудь,змовчи!
Повір мені,усе мине.
Душа не закричить.
Все,як дощ,пройде.


Рецензии