Всэ спыСалось в СалавСпилСЫ Й!

А ны й ручкы вжэ ны й в дидусь.
Дэ Ж пойиду сь на Вкраину Щ,
Колы й буквын нету Щиц там фш

Вадкасць гонэ брагінь нідзе й?
Нет. Ныколы.  Ны й навкола й.
І хоть лай на іхь уколы й -
Ныц ны влый ув лій панчохый.

Там, дэ Ніны важко Ж ходзюць,
Разве граЮць юць уф пігар.
Там но буры з верболомы,
Дэ но Ламы все Сва Воляць.

Ібо й Сваху й знають падлы Ж.
Гэто Ж пЯніца
С цыцкамы.

Ну, а Сват дэ з гіды в доній.
Гыдко пышыш ты, махойнік!

Астафея тут нэ нойДзеш.
Ну, шо дунэ - й зломэ й голь Лев


Рецензии