МиоКарДыль в Ламы, бачтэ й...

Мій бо біг
Хвайнішый
Жабськых

Я 100ю щэ на границы.
Света й цемры. Дня и ночы й.
Лампочка моя згорила.
А я й йисты шэ ж ны хочу вш.

Мні всё рімно: БуКвы й Чысла.
І загадкы навыть Ойчэ.
От Пошов зытіль Саі Бабк.
А куды? Да на Подышчэ!

Ну, дывлюсь от на ІХ Лычко:
Божэ правый. Божэ мылый.
І ось плачу!.. Дэ Ж Вы дівся,
Колы Е шэ нейка ШамБал К.

Біг на чес якыйсь Ш Явілся.
А я вжэ тобі і Віл НО Ж.
От отдам своі долгы все –
Да й на лыжок. Шчо Ж шчэ дідКУ СЬ.

Ну, робыв я чы шо гындэ й.
Нет. Ны скалКЫ Й Кый ны всыпал.
НІ Анішчыцам ціп нішчы шч,
Ні й ВавКам іс камынішчав.

Ну, а шо шэ можыш, Коця.
Ты Ж ны й коц і ны й пув-ковДры й.
Дэ кого в гусок сокГрійІШЬ:
Эй! Ты там! А ну уймісь-ка!

Хы. І хто там.
Грышка з Грыш Мань.
Він, вот відіте лі, вПІсав Б
Этікі сь усі Жывыя вш! А где НЕ іль НІ –
Ны й війДайМ.

АпеЧатак да апіСак
А НІ в Апіных с сачкы іхь.

…да! Тэчэ Нэва уф ДнігПыр.
З ДнепроГрада да в Парыж йідь.

Дэ Ж моя Вы Ганка с Крішна!..
Я Ж малэнькый.
Ось, ВасыльКО Ж.

...от якая, видзис, кфита?
О там во! Каль славнэй Зиркы Ж
А ты ймэнне назовэш мни? Га! Слыпынди!..
Хат Тар Грим МЫ


Рецензии