Супроти не стану Твого повелiння

         "А Я вам кажу: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих,
         хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас,
         і моліться за тих, хто вас переслідує " -
                Біблія, Матвія 5:44.

Розібратись з думами я б хотіла, Боже,
Тому що так часто входить в нас вороже;
Мені б бути в світлі, щоб безпомилково
Жити на землі цій, нести людям Слово!

Може, хочу мати в житті забагато?
В серці є бажання - краще Тебе взнати,
Думи б стали святі, без спокус гріховних,
І була б у серці любов безумовна!

Є ще оті думи: як любити брата,
З-за якого, Боже, загорілась хата?..
Супроти не стану Твого повеління,
Попрошу для нього у Тебе спасіння!
                17.06.2014


Рецензии