Рапсод1я роси

РАПСОДІЯ РОСИ

Ранетова рапсодія роси
На вересневих розповитих травах
Старого саду, де ридають сни,
Яким ніколи збутись не судилось,
Веселі сни,
                яскраві і рясні,
Передранкові, радісні, щасливі,
Та неправдиві…
                непророчі…
                їм
Не можна довірятися…
                Вони  - 
Лиш музика ранетового саду,
Лиш  страх роси перед промінням дня…


Рецензии