***

***

Приснилася церковця-златоглавка,
Старий чернець з карнавкою в руці.
І я спішу покласти в ту карнавку
Усі купюри, що у гаманці.
А сон, мов нитка перетліла, рветься.
Укинути встигаю тільки гріш.
І хтось у небі сумно так сміється:
«Спіши добро чинити чимскоріш…»


Рецензии