Не буди у серц1 зв1ра...

НЕ БУДИ У СЕРЦІ ЗВІРА

Не буди у серці звіра.
Хай собі тихенько спить.
Снігу першого довіра
Легко в пам'яті скрипить.

По тонесенькій стежині
Не пройти  -  перелетіть.
Ах, який святковий іній
На душі палахкотить!

Ні крижинки не розбити б
У невидимій судьбі.
Просто  -  вірити й любити
Й довірятися тобі.

Просто знати, знати, знати,
Що не зрадять небеса,
Що уже навіки з нами
Ця любов і ця краса,
Ця сліпа і вперта віра
Поцілункам і сльозам.

...Не буди у серці звіра.
Прокидається він сам.


Рецензии