Про Михайла Москаленка

 

Очевидно, голоси інших мов
                звучали у ньому  звуками  музичних інструментів.
Кожна мова  -  свій інструмент.
Українська  -  кларнет.
Французька  -  віолончель.
Німецька  -  орган.
Іспанська  -  гітара.
Він знав їх так багато…
Очевидно,  поезія була для нього симфонією…
Цим він наближався до Бога…


Рецензии