Н1хто тоб не друг, але й не ворог

Ніхто тобі не друг, але й не ворог.
Усі для нас  стають учителями.
Усе що, відбувається в житті,
Притягуєм до сЕбе тільки сАмі.
Яка б в житті не сталася подія
Ти пам'ятай,  що в цьому є урок.
Розслабся, не сумуй, і прийде розуміння,
Яким наступний має бути крок.
Це класно- висновки робити!
Які б обставини складними не були.
Завжди приходить розуміння,
Адже сюди ми всі учитися прийшли. 

      2013


Рецензии