Тiльки був би ти поряд зi мною...

Такої любові ніхто не бажав,
згораючи в ній до нестями.
Заплющую очі - і ти поряд мов.
Торкнутися б тебе вустами.

Твоїх заборонених поки що рис
загадкового твого обличчя.
Я бачу тебе уві сні, бо колись
буде дійсністю це потойбіччя.

Від отих почуттів, що червоні, мов кров,
моя кожна клітина благає
про розмову з тобою, багато розмов,
навіть мозок їх не спиняє.

Отакої любові ніхто не бажав,
заглядаючи парубку у вічі.
Що кохання сумне і що радісне - знав,
бо любов зустрічав уже двічі.

Кожну ніч, кожен день,
що для мене не вмер
кожна думка про кожного тебе.
Я забути могла, та забути тепер
тяжче, ніж дотягнутись до неба.

Я заплющую очі - усюди вогні.
Я в собі, але поряд з тобою.
Моє щастя - безмежний рай на землі.
Тільки був би ти поряд зі мною...


Рецензии