Друзi

Друзі бувають різні.
Бувають справжніми
Бувають лжедрузі.
Але справжнього друга ти відчуєш сердцем.

Він завжди прийде тобі на допомогу.
Завжди підтримає
І допоможе.
Друзі ті хто цінять дружбу.

Друзі - це необов'язково велика шумна компанія твого віку.
Друзі можуть бути різного віку і статі.
І якщо ти захочеш побешкетувати
То друзі обов'язково тобі допоможуть
Знаючи наперед про наслідки.


Рецензии