Безмежний свiт, безмежнi почуття...

Безмежний світ, безмежні почуття:
Кохання, радість, горе і натхнення...
Усе це називається — життя,
Без нього в нас не буде вознесення!..

До тих зірок, що манять уночі,
До вічності, що є, десь там, на небі,
До заходу і ранньої зорі,
І до сердець, що тягнуться до тебе...


Рецензии