Кохаю - Люблю

Кохаю так, що завмирає серце,
І кожен подих ніжністю тремтить.
Краплинкою тону в палких обіймах,
Коханий погляд солодко п’янить.
Слова мереживно сплітаються в майбутнє,
КохАнковим стає навколо все.
Душа співає барвами веселки,
Рука в руці – нам щастя оберіг.

****************************************

Люблю тебя, и сердце замирает.
Наполнен нежностью к тебе мой каждый вдох.
Я капелькой тону в твоих объятиях,
Любимый взгляд мне - сладок, как медок.
Ложится кружевом прекрасное далёко,
Лучится радостью и счастьем все вокруг.
Поёт душа росою: чисто, звонко.
Как амулет любви – сплетенье рук.


14.06.14


Рецензии