На Ж макарон ад Макар!

В чом там щэ саж,
Згынь, у вас

Подых вясны навальнічнай
Зараз у вас ёсця шанс
Прама й пачуць гонды рыхтык
Ва УвЛавДзівМір МазГА Ш.

Вось мы как бы ж падышлі вжа й
І й да й ціпа зь рубяжа й:
Танька! Мо, бацьку уліпыш
Тут да смяТаньк твараГав?

Ой! Ды Віталевіч наш!
Зараз во з встану і дам фш…
НаватКІ ЗЬ в долг прама на й.

Вот как!?. Ха-ха! Я прапал!
Ну, дык няхай вам вот так!

Шо ж афтФевЧат саранча.
Го! Да гордыня в Ян та щ:
Здраствуйте! Я но с Прысяг!
И вот лыжу жа аж прам… ат танкав ф Печах.

Ну, а мы шо – сина дав?
Не, вроде, а ны козлам ж!
Вот и така вш блахаДарСць: да иды сам пропадай!
Руская! Чыстая твар!

Гав тут нымае ны в псарнь.

Що Ж, обЯсьНяты щас вамп,
Шо так ныможня з манах?
Или й щэ й дни кальЯньДар
Прам па Луняшк ракСчыкТать?

Да. Вот: Макара и вбач.
Чорна Дурга жэ всмыхайць
Сыба колы дидку й Васьц. Да шэ й и й в Дзень
АбизьЯнк. Вот и вырны долги нашь…

...ветка засохшая ж дасць
Цені у сонечны жар


Рецензии