Не посп шайте жити

Не поспішайте жити, розум поспішає,
Летить та мчить.. не зна куди,
Не забувайте Бути - це часу не знає,
Спостерігати тихий блиск води..

Скажіть "Спасибі" всьОму, що вже є,
Бо й це колись було тим неможливим,
Це Боже все, це в кожного своє..
Не поспішайте йти, бо ціль - бути щасливим.

Отримуйте лиш справжню насолоду,
Бо це вже дар, що зАраз ми живем,
Цвітіть самі, цінуйте іншу вроду,
Красу всерЕдині, душею що зовем..


Рецензии