O casa parinteasca, al vietii inceput

               
O  casa  parinteasca,  al  vietii  inceput,
Mi-aduc  ades  aminte  eu  unde  am  crescut.
O  casa  parinteasca,  de  rau  tu  ma  feresti,
Eu  iti  doresc  din  suflet   curata  sa  traiesti.

Este  o  casa-n  lume,
Pe  care  o  cinstesc.
Si  unde  pot  anume,
Eu  sa  ma  odihnesc.

Este  o  casa-n  lume,
Si  alta  nu-i  sa  stiti,
Unde  cu  drag  m-asteapta,
Iubitii  mei  parinti.

O   casa  e  in  lume.
Si-ntregul  univers,
Cu  care  nu  stiu  unii,
Dar  eu  ma  mai  mindresc.
                03.06. 14.   
 


Рецензии