Григорий Бородулин Ответом своим нагоняют тоску

Ответом своим нагоняют тоску
года
    суеты магазинной,
пытают:
- За кем в череде я стою?
Года скажут с миной невинной:
- За этой девчонкой.
- За девушкой милой.
- За женщиной этой,
мной нежно любимой!


* * *

Адказам сваім наганяюць тугу
Гады
Мітусьні магазіннай.
Пытаюць:
– За кім Вы займалі чаргу?
Гады ў адказ зь весялосьцю нявіннай:
– За гэтай дзяўчынкай...
– За гэтай дзяўчынай...
– За гэтай жанчынай
Займаем чаргу.

Источник: http://rv-blr.com/vershu/view/36953


 


Рецензии