врятуй мене

врятуй мене від цього пекельного літа,
врятуй від самотності, котра вбиває,
приходь, ти повір, дуже сильно чекаю
тебе і твого променистого світла.

приходь, забери, не буду пручатись,
облиш церемонії й гучні промови,
потрібен лиш погляд, він більше, ніж слово,
потрібен лиш дотик. та не розлучатись

ніколи. ти чуєш мене? ні на жодну хвилину,
якщо не фізично - думками напевно.
я знаю: були ми і є не даремно.
одне пам`ятай: я тебе не покину.


Рецензии