Лiто

А літо почалось, а літо йде,
згортає хвилі смутку і печалі.
І день мине, ще день мине,
а що робить зі спогадами далі?

Той промінь теплий в пам'яті моїй
яскравим стане з кожним "обіймаєш".
Ми кажемо, що просто буть самій,
але насправді - дуже сумно, знаєш...

Бо хочеться зігрітися в ту мить,
коли ніхто не простягає руки.
Та мовчимо, хоча душа тремтить,
і загортаємо під ковдру наші муки.

Знов білий аркуш. Знову все з початку.
Та скоро листя жовте опаде.
І літнє сонце з променем світанку
лише за рік над обрієм зійде.


Рецензии