Маю все..

Шукала ту криницю щастя,
Колодязь, повний вічної любові,
Шукала тиші серед листя,
Знашовся мир у Божім слові..

У пошуках взаємних почуттів,
Рахуєш дні, хвилини, милі,
Рахуєш низку списаних листів,
Щоденника свого..і віриш долі.

Та що..дивлюсь, всьомУ свій час,
І долю ми будуємо самі,
І наше не пройдЕ повз нас..!
Відкиньте пошуки в час змін.

Просила лиш терпіння й миру,
І бачу..не дарма це, так..
Бо маю ВСЕ, чого хотіла, віру,
Дивіться, не проґавте Божий знак..


Рецензии