А у бисив тут каснаязычч

: Ну, пераводым
С ірланд мухЗычк

Ну, шо мы робім
С табой тут гонды вш.
А ніц, нічога ш.
Кабы да есль.

І, в обшчым, гоным
Но ж самогон свій.
І продаЕма зь
Сце й ля й жыдэй фш.

Ах, мілі зь Сіні майн ВасіЛёгЧак!
Да мы вжэ праМО Й
От мой сыбэ й,
Ек той КохШчэй Ж.

Садом з ГомоРА Й
У в рай нас возьМуць!
Ты но посёрБай З у в сёр супкэй шч.
Па суті, муть ты ш
Нысэш но пэрдь.

От мы сь посьПіЛІ ЗЬ
Во зь на тусОвКУ СЬ?
І  й скрып гылекТрок пачулы ш скрыпк:
Быз матерШчынкы й
Шчынків-вошывць.

Сакінь са вочкаў
Сваі ўпрыгожВаньк
І на мяне ты хаця п зірны вж!
Бо з  выбіў вокны я прама ў жыдк.
І вот: дастойны фш атведаць шызк.

Сібір! КрукГОМ сыбір!..
І гомны но і ракСфысГылысь
Вночі на поРУ Ш русалок світ.
А я ж но сівый тут мерін в Кінь са Бык з гындык.


Рецензии